top of page

Wij hebben er zin in!

Na maanden van voorbereiding is het eindelijk zover. The Qoders Community B.V. - ofwel Qoders - bestaat officieel. Ondanks dat Robert en ik al een jarenlange historie hebben samen, voelt het toch echt als een nieuw begin.


robert and Mark
Robert Sep en Mark Priem

Met Qoders slaan wij een nieuwe weg in! Wij hebben over de jaren heen gemerkt dat organisaties veelal meer tevreden zijn met - en wij meer voldoening halen uit - kort-cyclische trajecten waar we snel toewerken naar zichtbare resultaten.


Anno 2019 zijn er verschillende partijen in de markt die softwareplatformen leveren waarmee wij zeer snel zonder complexe code oplossingen kunnen realiseren zoals mobiele apps, web portalen, rapportages, dashboards, en digitale formulierenstromen. Robert en ik specialiseren ons in dit soort softwareplatformen en richten ons hiermee op zakelijke klanten die kosten willen besparen op hun IT ontwikkeling.


Met besparen bedoelen we niet besparen op die ene oplossing. Met besparen bedoelen wij langdurig besparen. Wij helpen klanten met procesoptimalisatie, trainen medewerkers om zelf zonder code te automatiseren, en richten de juiste procesorganisatie in zodat deze oplossingen beheersbaar blijven.


Natuurlijk bouwen wij ook nog steeds oplossingen en vinden wij het te gek om te brainstormen over nieuwe ideeën, maar... dit doen we het liefst samen met onze klanten, niet alleen voor onze klanten. We richten ons op langdurige samenwerkingsverbanden, en zullen onze applicaties en patronen delen met onze klanten, partners, en de open source gemeenschap.


Wij hebben er heel veel zin in!


Volg ons hier op de blog, Youtube, Facebook, en Twitter. Vanaf deze maand zullen we hier actief onze ervaringen delen.


277 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

To Cloud or not to Cloud

De term Cloud, de verkorte versie van Cloud Computing, bestaat al sinds eind jaren 90 en is niet meer weg te denken sinds grote technologie bedrijven als Microsoft, Google en Amazon hier groot op inge

コメント


bottom of page