top of page

{ Softwareontwikkeling} ˈsɔf(t)wɛːr ɔntˈwɪkəlɪŋ

No-code en full-stack ontwikkeling, systeem koppelingen

Vergeet even de complexe termen in de titel.
Wij maken bedrijfssoftware op maat.
 
Dit doen wij in allerlei vormen voor verschillende doelplatformen: van web sites tot mobiele apps, van big data tot Internet of Things. Eén ding hebben deze oplossingen gemeen: Ze moeten bijdragen aan het succes van jouw onderneming. Dit betekent dat we verder gaan dan alleen het ontwikkelen, maar ook aandacht hebben voor het verbeteren van de interne processen en de kennis en vaardigheden van jouw personeel.

No-Code ontwikkeling

Om uit te leggen wat no-code precies is, zeggen wij dat wij software bouwen net zoals jij een PowerPoint maakt. Wij minimaliseren het schrijven van code en gebruiken standaard bouwblokken. Hierdoor ontwikkelen we veel sneller dan wanneer je volledig op code moet vertrouwen.

Er zijn heel veel verschillende no-code platformen en ieder platform heeft zijn voor- en nadelen. We werken veel met het Microsoft Power Platform en WebFlow, maar hebben ervaring met een breed scala aan andere tools zoals AppGyver, Zapier, en Xano. Voor elke klantvraag hebben wij een passende oplossing. 

Een bijkomend voordeel van no-code ontwikkeling is dat je als bedrijf bij veel van deze platformen toegang krijgt tot het platform zelf en dus ook andere oplossingen zelf kunt maken, vaak zonder extra kosten. We hebben al verschillende klanten via on-the-job training op het niveau gekregen dat ze zelf delen van hun werkzaamheden digitaliseren. 

Full stack ontwikkeling

Niet bij iedere oplossing kun je af met alleen een no-code aanpak. Soms vereist een oplossing iets wat niet in met standaard bouwblokken van een no-code platform te realiseren is. Op dat moment is een traditionele manier van softwareontwikkeling nodig.

Wij hebben een team van full stack ontwikkelaars tot onze beschikking die de gehele oplossing of delen van de oplossing met code kunnen realiseren.

Full stack betekent dat wij zowel de frontend applicatie waar de gebruikers mee werken (de schermen en formulieren), kunnen bouwen, en ook de backend onderdelen die op servers of in de cloud moeten draaien (databases en web services), kunnen verzorgen.

Systeemkoppelingen

Verkeerd ingevoerde of achterhaalde gegevens zorgen bij bedrijven voor veel tijdverlies en hoge kosten. De oorzaak hiervan is dat medewerkers gegevens vaak moeten kopieren tussen systemen of dat gegevens handmatig moeten worden ingevoerd.

Er kunnen zelfs bij kleine bedrijven grote tijdswinsten behaald worden bij het koppelen van slechts enkele systemen, zoals bijvoorbeeld het klantenbestand met het boekhoudsysteem, of de voorraad met de orderverwerking.

Wij realiseren dit soort koppelingen vaak binnen enkele dagen en zorgen er daarmee voor dat jouw medewerkers tijd overhouden voor de zaken die er echt tot doen, zoals het verzorgen van jouw klanten.

bottom of page