{ beheersen /bəˈhersə(n) / werkwoord

No-code strategie

Een niet-technische kennismaking met no-code waar we stil staan bij de waardepropositie en de benodigde organisatorische voorwaarden die daaraan gesteld worden.
1
De workshop duurt 1 dag
6-12
De workshop is voor 6 tot 12 deelnemers

Inhoud van de masterclass

{

}

Bedrijven die niet investeren in het automatiseren van hun werkprocessen blijven achter bij bedrijven die dat wel doen. Traditioneel wordt automatisering vooral uitgevoerd door de IT afdeling van een bedrijf. Daardoor zijn middelen als tijd, budget en capaciteit beperkt.  

 

In het kader van de 'Digitale Transformatie' kan no-code de druk op deze bedrijfsmiddelen reduceren en de kwaliteit van ontwikkeltrajecten verbeteren, door het mogelijk te maken dat zowel simpele als complexe bedrijfsprocessen door iedereen in het bedrijf geautomatiseerd kunnen worden. 

 

Tijdens deze masterclass presenteren wij de voordelen van no-code ontwikkeling en de typische bedrijfsscenario's waar no-code het best tot zijn recht komt. No-code heeft vooral een organisatorische impact. De technische kant is immers simpel genoeg om door iedereen begrepen te worden. We staan stil bij de eisen die gesteld worden aan de verschillende organisatieaspecten om met no-code het maximale resultaat te kunnen behalen.  

 

Gedurende de masterclass wordt er ruim de tijd genomen om de onderwerpen uit de presentaties in de context van het eigen bedrijf te bespreken. We geven tijdens deze gesprekken advies wat toegespitst is op jullie situatie. 

 

Aan het einde van de dag weet je wat no-code ontwikkeling kan betekenen voor organisaties en welke stappen je moet ondernemen om het binnen jouw organisatie toe te passen.

{

Wat levert de masterclass op

}

Je leert de definitie van het concept no-code.

Je leert wat no-code een organisatie op kan leveren.

Je leert wat typische bedrijfsscenario's zijn die ondersteund worden door no-code.

Je leert hoe een organisatie moet worden ingericht om no-code op de juiste manier toe te passen.

Vervolgstappen om no-code binnen een organisatie toe te passen.

Praktisch advies toegespitst op jouw organisatie. 

Iedereen die een laptop heeft met een moderne versie van Windows of MacOS en een internetverbinding kan deelnemen aan deze workshop.

 

Er is geen voorkennis nodig rondom applicatieontwikkeling.​