{ beheersen /bəˈhersə(n) / werkwoord

No-code onder controle

Een traject waar we je helpen met de organisatorische aspecten van het inzetten van no-code. Het resultaat is een duidelijk plan van aanpak  voor onderwerpen als strategie- en beleidsvorming, training, cultuurverandering, en inrichting van beheer- en ontwikkelprocessen.
20
Dit traject duurt 20 dagen

Inhoud van dit traject

{

}

Je bent goed onderweg met no-code! Jij en jouw organisatie hebben een vliegende start gemaakt. Je hebt al enkele processen gedigitaliseerd en sommige van jouw collega's zijn bezig de eerste no-code applicaties te ontwikkelen. 

​ 

Hoe pak je door en zorg je ervoor dat no-code niet slechts door een klein deel van je werknemers maar organisatiebreed omarmd wordt? Hoe bescherm je gevoelige data en voorkom je wildgroei? 

Kortom… Hoe blijf je In Control? 

  

Tijdens dit traject bepalen we wat er moet gebeuren om no-code ontwikkeling in de organisatie te kunnen beheersen. In de eerste weken van het traject richten we ons op de organisatieaspecten cultuur, strategie, kennis, en structuur. We bepalen gezamenlijk welke veranderingstrajecten noodzakelijk zijn en welke risico's de organisatie  loopt in relatie tot no-code ontwikkeling.  

 

In het tweede deel van het traject concentreren we ons in meer detail op de benodigde ontwikkel- en beheerprocessen. We volgen een pragmatische aanpak om "quick wins" te behalen, en richten ons op het inrichten van controlemechanismen en stuurinformatie. Zo maken wij resultaten inzichtelijk, en risico's beheersbaar. 

 

Aan het einde van dit traject beschik je over een plan van aanpak voor het inrichten van uw organisatie in het kader van no-code, en een aantal pragmatische oplossingen voor informatievoorziening en risicobeheersing.

Wat levert dit traject op

}

{

Een plan van aanpak voor het inrichten van uw organisatie in het kader van no-code.

Inzicht in bestaande risico's in relatie tot no-code binnen jouw organisatie.

Pragmatische oplossingen voor informatievoorziening en risicobeheersing. 

}

Iedereen die een laptop heeft met een moderne versie van Windows of MacOS en een internetverbinding kan deelnemen aan deze workshop.

Er is geen voorkennis nodig rondom applicatieontwikkeling.​