{ leren lerə(n) /  werkwoord

Power Platform in de praktijk

Een technische workshop waar je aan de hand van een aantal realistische bedrijfsscenario’s leert hoe je snel, krachtige no-code oplossingen kunt maken met het Microsoft Power Platform. 
5
De workshop duurt 5 dagen
6-12
De workshop is voor 6 tot 12 deelnemers

Inhoud van de workshop

{

}

Microsoft heeft zijn krachtige no-code tools gebundeld onder de naam 'Power Platform'. Het Power Platform bestaat uit de onderdelen PowerApps, Flow en Power-BI. Binnen het Microsoft no-code landschap vervult ieder van deze onderdelen zijn eigen, specifieke rol. 

 

Tijdens deze workshop  leer je hoe je jouw eigen productiviteit en die van je team binnen een week kunt verhogen met eenvoudige maar krachtige oplossingen op basis van het Microsoft Power Platform.  

  

We beginnen de week met Microsoft Flow, waarmee je werkprocessen via zogenaamde Flows kunt automatiseren. Niet alleen leer je hoe je Flows zelf kunt maken, maar ook hoe je ze kunt beheren en delen met je collega's.  

  

Vervolgens gaan we aan de slag met PowerApps, een tool waarmee je gemakkelijk zelf apps kunt maken. Wij leren je om jouw ideeën zelfstandig te realiseren in PowerApps en ze daarna beschikbaar te stellen binnen jouw organisatie.  

  

We sluiten de training af met Power BI, de intuïtieve data analyse en -visualisatie tool van Microsoft. Je leert hoe je gegevens in Power BI kunt importeren en moeiteloos je eigen dashboards en rapportages kunt creëren. 

 

Aan het eind van deze training kun je zelfstandig no-code oplossingen bouwen met de verschillende onderdelen van het Microsoft PowerPlatform.

{

Wat levert de workshop op

}

Je leert no-code oplossingen bouwen op basis van het Microsoft Power Platform.

Je leert no-code oplossingen delen binnen jouw eigen organisatie.

Technische basiskennis van de verschillende Microsoft Power Platform onderdelen Flow, PowerApps en Power BI.

Voorbeeld oplossingen die je zelf kunt aanpassen aan jouw eigen wensen. 

Iedereen die een laptop heeft met een moderne versie van Windows of MacOS en een internetverbinding kan deelnemen aan deze workshop.

 

Er is geen voorkennis nodig rondom applicatieontwikkeling.​