{ diensten /ˈdinst /  zelfst.naamw. (m.)

Leren, Bouwen, Beheersen

Onze dienstverlening is gekoppeld aan de thema's Leren, Bouwen, en Beheersen. Wij leren je snel en eenvoudig terugkerende activiteiten te automatiseren, bouwen samen aan nieuwe oplossingen, en zorgen dat deze op de juiste manier in een organisatie ingezet kunnen worden om zo wildgroei en zogenaamde 'shadow-IT' te voorkomen.

No-Code

{

}

Om uit te leggen wat No-Code precies is, zeggen wij bij Qoders dat wij software bouwen net zoals jij een PowerPoint maakt. Wij minimaliseren daarmee complexe code en maken softwareontwikkeling op maat daarmee eenvoudiger en betaalbaar.

Bij Qoders werken wij veel met het Microsoft Power Platform als ontwikkelplatform, maar hebben ervaring met een breed scala aan andere tools. Voor elke vraag hebben wij een passende oplossing. 

Bekijk hieronder onze standaard dienstverlening. Ook voor advies op maat kun je contact met ons opnemen.

Leren

{

}

Power Platform in een notendop

Een technische introductie tot het no-code platform Microsoft Power Platform met Power Apps, Flow en Power BI.

Power Platform in de praktijk 

Een workshop waarin je leert hoe je snel, krachtige no-code oplossingen kunt maken met het Microsoft Power Platform. 

{

Bouwen

}

No-code prototype 

Een workshop waar we samen met jou en jouw collega's in één week tijd een no-code prototype applicatie maken.

No-code klaar voor gebruik

Een traject met een ideevorming-, ontwerp- en bouwfase, resulterend in een volledig functionerende no-code oplossing. 

Beheersen

{

}

No-code strategie

Een eerste niet-technische kennismaking met no-code waarin wordt uitgelegd wat no-code voor jouw organisatie kan betekenen. 

No-code onder controle

Een traject waar we je helpen met de organisatorische aspecten van het inzetten van no-code met een helder plan van aanpak.

}

{

Microsoft Cloud

Als Microsoft Partner geloven wij in de visie van Microsoft op het gebied van cloud en productiviteit. Wij hebben een jarenlange ervaring in het bouwen van oplossingen op Microsoft Office 365 en Microsoft Azure.

Binnen onze no-code aanpak leveren wij daarom ook oplossingen die gebruik maken van beide cloud platforms.

Hieronder slechts een greep uit verschillende mogelijke oplossingen. Neem voor een advies op maat contact met ons op.

SharePoint

{

}

Document beheer

Breng structuur in uw documenten en formulieren. Zorg ervoor dat iedereen op het juiste moment toegang heeft tot de juiste informatie. Uw medewerkers werken altijd met de juiste versie en kunnen informatie altijd terugvinden.

Web portalen

Communiceer beleid, nieuws, en procedures naar jouw medewerkers, en verzamel directe feedback. SharePoint is het platform voor websites en portalen binnen jouw bedrijf.

Microsoft
Teams

{

}

Digitaal samenwerken

Microsoft Teams is het platform bij uitstek om als team met elkaar samen te werken. Het brengt email, chat, bestanden, en (video)bellen samen in een oplossing. Daarnaast kunnen onze no-code oplossingen in hetzelfde platform beschikbaar gesteld worden. Al jouw software via 1 plek benaderbaar!

Digitaal vergaderen

Om iedereen bij elkaar te krijgen om te vergaderen is voor elke onderneming een uitdaging. Microsoft Teams kan gebruikt worden om via telefoon en video met elkaar te vergaderen en de benodigde informatie zoals PowerPoints, Whiteboards, en onze no-code rapportages gemakkelijk met elkaar te delen

Microsoft
Azure

{

}

Systeemkoppelingen

Microsoft Azure levert verschillende no-code tools om het koppelen van bestaande systemen gemakkelijk te maken. Denk hierbij aan het koppelen van jouw webshop aan een boekhoudpakket via zogenaamde Logic Apps, of het veilig beschikbaar stellen van uw data aan andere systemen via API Management.

Kunstmatige intelligentie

Via Azure Cognitive Services kunnen onze no-code oplossingen verrijkt worden met kunstmatige intelligentie zoals automatisch vertalen, spraak- en gezichtsherkenning, en het detecteren van objecten van foto's of video's (Computer Vision)