top of page

{ Cloud  Hosting } / klaʊd həʊstɪŋ  / werkwoord

QloudHosting

Jouw eigen stukje cloud volledig afgeschermd van de buitenwereld.
 
QloudHosting is onze aanpak om Microsoft Azure veilig beschikbaar te stellen aan het MKB segment. Microsoft Azure levert bijna 300 verschillende clouddiensten voor toepassingen zoals AI en Machine Learning, Web Hosting, Internet of Things, Blockchain, Media Streaming en Big Data.
Uiteraard kun je hier ook je eigen bedrijfsapplicaties hosten op eigen Windows en Linux servers, of virtuele Windows 10 werkplekken leveren.

Microsoft Azure

Wanneer wij oplossingen bouwen voor onze klanten maken wij vaak gebruik van cloudoplossingen in Microsoft Azure. 

De uitgebreide set aan cloud diensten, grote online community, en de goede beveiligingsmogelijkheden en documentatie maken dat wij Azure aan kunnen bevelen aan iedere organisatie.

Wanneer je begint met Azure, kan het echter lastig zijn om het overzicht te houden, en moet je je ervan bewust zijn dat ook binnen een dergelijk platform een zekere mate van beheer noodzakelijk is.

Wij richten Microosft Azure voor onze klanten in en verzorgen de abonnementen voor Azure cloud diensten tegen dezelfde prijzen als Microsoft. Daarnaast bieden wij extra ondersteuning en zorgen wij dat de cloud diensten op een veilige manier gekoppeld worden aan jouw bedrijfsnetwerk.

popular.png

Virtual Private Network (VPN)

Microsoft Azure is een zogenaamde Public Cloud, wat betekent dat alle clouddiensten binnen Azure standaard bereikbaar zijn vanaf het internet.

Dit is in veel gevallen erg makkelijk in het gebruik, maar zeker niet heel veilig. Wanneer jouw bedrijfsvoering afhankelijk is van diensten binnen Azure en er geen noodzaak is dat iemand anders dan jouw medewerkers met deze diensten hoeven te werken, is het verstandig maatregelen te nemen om de toegang te beperken.

Wij richten voor iedere klant een afgeschermd stuk Azure in met een virtueel netwerk wat alleen toegankelijk is vanaf jouw bedrijfslocatie of vanaf een beperkt aantal machines. Dit doen wij via zogenaamde Point-to-Site (P2S) of Point-to-Point (P2P) VPN verbindingen.

Het netwerk wordt door ons in de gaten gehouden zodat je er zeker van kunt zijn dat je veilig werkt.

Extra ondersteuning

Helpdesk ondersteuning voor Microsoft Azure dienstverlening.

Wij houden belangrijke instellingen in de gaten en zorgen ervoor dat deze niet aangepast worden.

Je hebt toegang tot rapportages en dashboards met daarop de status van jouw eigen stukje Azure.

We houden de kosten in de gaten en grijpen in waar nodig.

We kunnen cloud oplossingen voor jou ontwerpen, beheren en uitrollen (managed services).

bottom of page